Hirdetés

Napi büntetés: már olyan zombis film is van, ahol az égből potyognak a holtak

|

Aki esetleg hiányolta volna a Birdemic és Sharknado kategóriás remekműveket, annak van egy jó hírünk: zombieső lesz!

Hirdetés

Ha unod már a zombis történeteket, akkor először biztosítunk arról, hogy megértünk. Már mindenféle zombiapokalipszist átéltünk játékokban, filmekben és könyvekben. Robert Resto azonban egy eltökélt és bátor látnok, aki úgy gondolja, hogy ő igenis tud még valami különlegessel szolgálni, és a Z Dead End trailere után hajlamosak vagyunk hinni is neki. A Restro Films Entertainment és a Cinema Factory Inc. büszkén mutatták be új projektjüket, ami egy vihar erejével taglózott le mindnyájunkat. Olyan viharról beszélünk, ahol 

ZOMBIK POTYOGNAK AZ ÉGBŐL!

Hirdetés

A sztori szerint egy balszerencsés napon hullák kezdenek zuhanni a fellegek közül, melyek aztán feltápászkodnak és zombikként tombolnak tovább a világban. A semmiből jött konfliktus közepében egy seriffhelyettes (Felissa Rose) harcol a túlélésért, és az ő, és társai történetét fogjuk végigkövetni. Rengeteg mély karakterdrámára, csodálatosan megkoreografált akcióra, és életünket megváltoztató tanulságokra számíthatunk.

Akinek vannak kétségei a koncepcióval kapcsolatban, az nyomjon rá a lejátszás gombra:

Ha szeretnéd támogatni ezt a csodálatos projektet, akkor az IndieGoGo-n ezt megteheted. A csapat 25 000 dollárt kért a film leforgatásához, de már 45 683-nél járnak. Ettől függetlenül nem késő, hogy a támogatásodért cserébe bekerülhess a stáblistába vagy a filmbe zombiként. Ha van filmművészeti remek, aminek a részéve akarsz válni, akkor ez a te pillanatod, remélhetőleg a zuhanást CGI-vel oldják meg azért, és nem azon spórolnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)