Hirdetés

Napi büntetés - miért kell a kecske-Star Wars?!

|

Továbbra is elszántan igyekszünk tönkretenni a napjaitokat, de most tényleg csak az kattintson, aki nem félti a szombatját. Audiovizuális terror következik.

Hirdetés

Ennek a cikknek nincs különösebb hírértéke, se nem kapcsolódik a játékvilághoz, úgyhogy ha valakit esetleg ez zavar, az olvasgasson mást. Van itt kontent bőven: jött új Assassin's Creed Unity trailer is és a Far Cry 4-hez is van egy új videónk.

Mindenki más, aki nem épp a péntek estéből lábadozik vagy már feladta, hogy ez nap valamilyen produktív fordulatot vehet, tartson velem az internet legsötétebb bugyraiba. Mondanám, hogy jó lesz, inkább csak fájni fog, ugyanis ezen a szombat délutánon John Williams zseniális filmzenéjét fogjuk megerőszakolni. A Star Wars minden ízében tökéletes és ez különösen igaz a zenéjére, amit millió ember millióféleképpen dolgozott már fel, de ilyen talán még nem volt.

Ahogy az internet figyelme egy pillanatra elterelődött a macskákról és megindult a kecskék térhódítása, várható volt, hogy nem az indokolatlanul népszerű szimulátor lesz az egyetlen, amivel ránk büntet az új totemállat. De nem ám.

Bocsánatot és elnézést kérek, amikor épp nem megértésért esedezem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)