Hirdetés

Napi büntetés: nagyon kreatív a házilag összebarkácsolt Alien remake

|

Valódi alacsony költségvetésű Alien projektnek lehetünk most szemtanúi, a low cost műfaj ismét csúcsra ér.

Hirdetés

Nem találni túl sok videót a Cardboard Movie Co. nevezetű YouTube-csatornán, azonban a srácok néhány évvel ezelőtt nagyon kreatív módon alkották újra a Jurassic Park ikonikusabb jelenteit, amivel nagy népszerűséget is arattak. Nemrég pedig A nyolcadik utas: a Halál, vagyis az 1979-es Alien film kapcsán csináltak hasonló őrültséget.

Hirdetés

Ahogy ez a low cost műfajban lenni szokott, menő speciális effektek és gigászi díszletek helyett a csapat hétköznapi tárgyakkal, na meg persze egy jó adag kreativitással alkotta újra az Alien film több jól ismert jelenetét is. A projekthez természetesen ismét egy csomó kartonpapírt használtak fel, és még a hangeffektek egy részét is ők maguk készítették el, ami nyilván tökéletesen passzol egy ilyen házi remake-hez.

A klasszikus horrorfilm rajongói jó eséllyel azonnal felismerik majd a nem mindennapi módon újraalkotott jeleneteket.

Egyébként nem új keletű dolog ez az egész, hiszen már korábban is láthattunk ilyen jellegű Mortal Kombat feldolgozást is, még kis hazánkban is akadtak olyanok, akik a karantén időszakot dobták fel filmes jelenetek otthoni megalkotásával.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)