Hirdetés

Napi büntetés: Natalie Portman 7 percben eljátssza minden fontos szerepét

|

James Corden, egy kék háttér, és néhány egyszerű kellék segítik ebben.

Hirdetés

Negyvenkettedik születésnapját ünnepli idén az izraeli származású Natalie Portman, aki már egészen fiatalon, 12 éves korában feltűnt színházi szerepekben, és nem sokkal később filmekben is játszott - először Luc Besson alkotásában, a Léon, a profiban láthattuk 1994-ben. 

Legutóbb a Thor: Szerelem és mennydörgésben kapott fontos szerepet Jane Fosterként, és a kettő között közel ötven egyéb filmben tűnt fel. Mindet hét percbe sűríteni nem lett volna könnyű feladat, de a legemlékezetesebbeket most James Corden műsorában, a The Late Late Show-ban idézte fel.

Hirdetés

Kellett ehhez néhány paróka, öltözékek, egyszerű kellékek, és némi kékhátteres mágia. A Low Cost Cosplay munkásságát idéző eredményt alább láthatjátok:

Szerintetek melyik volt Portman legjobb alakítása?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)