Hirdetés

Napi büntetés: Pókember egy skót dudával győzte le Batmant

|

Már ott tart a gazdasági válság, hogy Pókember és Batman is utcai zenélésből élnek.

Hirdetés

A korszakos Marvel vs. DC vita tegnap a tetőfokára hágott köszönhetően egy Twitter videónak, amiben a képregényes óriások két közkedvelt karaktere csapott össze. No, nem egy szuper akciódús bunyóról van szó, csak két zenélő szuperhősről, akik tegnap Portlandben húzták a talpalávalót. Persze nem a drága jó Peter Parker lenne, ha nem próbált volna kitolni Batmannel.

Hirdetés

A köpenyes igazságosztó csak békésen pengette hangszerét, aztán Pókember begurult egy egykerekűn, és lángoló skót dudájával megalázta a zenélgető milliárdost. Ez egy olyan mondat volt, amit sosem hittem volna, hogy egyszer le fogok gépelni, de mégis csak megtörtént. A 2020-as év tényleg átvitt minket a legsötétebb idővonalra.

A többség egyébként Pókembernek ítélte meg a győzelmet. Szerintetek melyikük a legmenőbb muzsikus a vidéken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)