Hirdetés

Napi büntetés: Ramsay Bolton a Trónok harca legcukibb karaktere

|

A Game of Thrones pénisznyomorító szadista vadállatát félreismertük. Igazából Ramsay a legjobb arc egész Westerosban. Trónok harca spoilerek, tessék vigyázni.

Hirdetés

Ha van olyan karakter, akit még Joffreynál is jobban gyűlölök, akkor az biztos, hogy Ramsay Bolton. Ebből is látszik, hogy Iwan Rheon egy remek színész.

A Bolton-család nem sok olyat tett eddig az HBO sorozatában, ami miatt a szívünkbe zártuk volna őket, de Ramsay egyértelműen Westeros legbetegebb lelkű szadista pszichopatája (ami ebben a világban igazán nagy szó), akit legszívesebben már a második felbukkanásakor kivéreztettünk volna, mint egy anyakocát. 

A legtöbb epizódban csinál valami olyat, amitől a hideg kiráz, és azt veszed észre, hogy minden rész elé úgy ülsz le, hogy "hátha végre meghal ez a szemétláda". Viszont az a helyzet, hogy csak egy ügyesen összevágott videó kell ahhoz, hogy Hannibal Lecter westerosi alteregójából a királyság legjobb arca legyen.

Persze, aki folyamatosan nézi a sorozatot, az tudja, hogy a Bolton-fattyú igazából egy beteg állat. 

De tényleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)