Hirdetés

Napi büntetés: jön a Sharknado 5

|

Azt hittétek, hogy vége lett a mozitörténelem egyik legcsodálatosabb sorozatának? Hát a cápák nem így gondolják.

Hirdetés

A Sharknado széria rajongói mától nyugodtan aludhatnak, hiszen elindultak az ötödik rész munkálatai. A Syfy és a The Asylum nagy örömmel jelentették, hogy újra összeállt a csapat. Igen, az Amerikai pités csaj is benne lesz.

Ian Ziering és Tara Reid küzdenek majd a nemzetközi cápatornádó ellen a Sharknado 5-ben. Cassie Scerbo is visszatér, aki csaposból lett cápagyilkos. Ennél többre már nincs is szükség a garantált sikerhez. Vagy legalábbis egy olyanhoz, amit az előző négy rész összehozott.

Premier dátum egyelőre nincs, de 2013 óta minden Sharknado rész júliusban debütált, így valószínűleg ez most sem változik. Esernyőket elő, nyáron cápahullás várható, a további okokat és miérteket ne firtassuk, van az a bűnös élvezet kategória, ami újra és újra eladja magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)