Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Solo: Egy Star Wars-történet a fiatal Forddal

|

Ha nem bírod elviselni Alden Ehrenreich arcát Han Soloként, akkor itt a tökéletes megoldás. Na jó, nem annyira tökéletes.

Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet bejelentése óta megy a zúgolódás azon az internet népe tengerének habjai között, hogy mekkora szentségtörés Harrison Ford ikonikus szerepét mással újraéleszteni. Az első Solo film kritikák is elég megosztottak (nyilván nem emiatt elsősorban), de ha valakit csak az zavart eddig, hogy Ehrenreich félmosolyát kell néznie Ford eredeti félmosolya helyett, annak itt a segítség.

Hirdetés

Egy lelkes videómanipulátor eljátszott a gondolattal, hogy az ifjú Ford arcát montírozza oda, ahová csak lehet a Solo: Egy Star Wars-történet egyik korábbi trailerébe, íme az eredmény:

True Solo from Nick Acosta on Vimeo.

Így jobb lett szerintetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)