Hirdetés

Napi büntetés: itt a teljes A Jedi visszatér VHS-en, hangalámondással

|

Rengetegszer emlegettük már, hogy milyen volt a nyolcvanas évek végén a Star Wars élmény otthon. Dermesztő lesz, de most itt A Jedi visszatér VHS minőségben, hangalámondással. Amíg le nem törlik.

Hirdetés

Ma már hihetetlenül hangzik, de bizony a régi időkben még nem került minden nyugi film egyből a hazai mozikba, főleg nem magyar szinkronnal felvértezve. Ekkor még teljesen szokványos volt, hogy az amerikai sikerfilmek kézről kézre jártak és a minőség romlása mellett ugyan, de mindenki bőszen másolta őket. HP akadt rá a VHS-korszak hangalámondásos gyöngyszemére, a gőzerővel dübörgő Star Wars-őrület miatt pedig most különösen aktuális ez a csoda. Igen, így telt a mi fiatalkorunk.

A Jedi Visszatér 1983-as hangalámondásos verziója, sokaknak örök emlék marad. Ma már eszméleten mókásan hat az egész, de a '80-as években (sőt, még a 90-es évek elején is) bizony még csak így volt hozzáférhető az első Star Wars trilógia zárása. A rossz hangsúlyozás, a félrefordítások és a férfi hangon megszólaló női szereplők egy teljesen egyedi élményt jelentettek. Most ti is átélhetitek, mit szeretett annyira régen apa és anya, és hallható a legendás mondat: "Látom új fénykardot konstruáltál!"

Gyorsan nézzétek meg a videót, nehogy időközben töröljék ezt a nosztalgikus gyönyörűséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)