Hirdetés

Napi büntetés: mit keres a fürdőszobánkban Darth Vader és R2-D2?

|

Kevés Star Wars-ihlette tárgyra mondanánk nemet, de ezek minden bizonnyal közéjük tartoznak.

Hirdetés

A Star Wars ikonikus karakterei rengeteg király valós tárgyat inspiráltak, mint például ezek a figurák, vagy a valódi holosakk-tábla. De az új film közeledtével új erőre kapó Star Wars-lázat olyan cégek is ki akarják használni, akiknek talán nem kéne a sorozathoz nyúlniuk.

Érzésem szerint ez utóbbi kategóriába tartozik az Oxygenics is, akik úgy gondolták, mindenképpen piacra kell dobniuk a Star Wars-témájú zuhanyfejeket. A Darth Vadert és R2-D2-t mintázó fürdőszobai kiegészítőknek nem csupán a kinézete elég furcsa (atyaég, Vader szemei...), hanem egy webshopon még elképesztő leírásokat is sikerült kitalálniuk a termékekhez. "Az R2-D2 zuhanyfej az Oxygenicstől tökéletes, hogy tisztán tartsd magad, és újra lelket önts a lázadó csapatokba, hogy felkészülhessetek a Birodalom elleni küzdelemre" - olvashatjuk a kis droidról mintázott termékről. "Használd az erő sötét oldalának hatalmát ezzel a Sithekhez illő Darth Vader nyeles zuhanyfejjel (...) Változtasd a zuhanyzód a saját Halálcsillagoddá a háromféle beállítással és a kényelmes nyéllel!" Már csak egy kérdésem maradt: miért!?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)