Hirdetés

Napi büntetés: Taylor Swift egyik rajongója törölközővel a fején adott interjút, jó oka volt rá

|

Nyilván nem ok nélkül választotta ezt az eléggé rendhagyó fejfedőt.

Hirdetés

Másvilág rovatunkban olykor nem csak a filmek, sorozatok, könyvek és képregények, hanem a zene világában is kirándulást tesztünk már hosszú ideje. Most pedig egy olyan videóba futottunk vele, amire egyből rá tudtuk csapni a "napi büntetés" plecsnit is, így nem is volt kérdés, hogy beszámolunk-e nektek arról a Taylor Swift-rajongóról, aki egy rózsaszín törölközővel a fején adott interjút. 

Az énekesnő nemrég Cincinnatiben koncertezett, itt készült a szóban forgó interjút is, melynek főhősnője egy végtelenül egyszerű okból húzott törölközőt a saját fejére - no és persze feltett egy napszemüveget is a teljes inkognitó elérésének érdekében. 

Hirdetés

A száraz tények ugyanis a következők: az interjúban szereplő hölgy ellógott a munkahelyéről, ahol azt mondta, hogy éppen nagyon beteg, ezért nem tud bemenni dolgozni. Nyilván a főnökség cseppet sem örülne, ha kiderülne, hogy kamu volt az egész, és igazából egy Taylor Swift koncerten bulizott.

Íme maga az interjút, erre a szettre tényleg nehéz szavakat találni:

A törölközős hölgynek egyébként ahogy az a videóban is látszott, volt egy törölközős pajtása, de ő inkább a teljes rejtőzködés mellett döntött.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)