Hirdetés

Napi büntetés: valaki addig torzította az arcát, amíg ork nem lett belőle

|

A tetoválóművész célja az volt, hogy hasonlítson A Gyűrűk Ura egyik lényére. Spoiler: sikerült, de ehhez még az orrát is levágta.

Hirdetés

Sok mindenre képes egy rajongó azért, hogy kifejezhesse rajongását vagy közelebb kerülhessen a kedvelt személyhez,  a legtöbben persze megállnak a közösségi médiás követésnél, a logózott ruhadaraboknál vagy esetleg a cosplay-nél. De olyanok is akadnak, akik nem érik be ennyivel, és szélsőségekre is képesek a figyelemfelkeltés vagy az önkifejezés érdekében. 

A Gyűrűk Ura franchise például hatalmas rajongótáborral rendelkezik (nem véletlenül utazik a Gimlit alakító John Rhys-Davies a Budapest Comic Conra), és minden nagyobb geek eseményen látni orkoknak öltözött fanokat, viszont egy brazil tetoválóművész nem állt meg a sminknél. 

Hirdetés

Fernando Franco de Oliveira jelentős fizikai átalakuláson ment keresztül azért, hogy hasonlítson A Gyűrűk Ura filmek orkjaira. A férfi a kanadai CTV Newsnak elmondta, hogy tíz évébe került, míg a testét tetoválásokkal boríttatta be, és számos műtéten is átesett: átalakíttatta a fülét, levágatta az orrát és szétválasztatta a nyelvét.

Fekete tintát fecskendezett a szemébe, szarvakat rakatott a fejére, fogait vámpíros fogpótlásokra cseréltette, a fején lévő bőrt pedig kékre festette. 

Oliveira szerint az életét leginkább befolyásoló testmódosítás az orrának megkurtítása volt: ez még mindig nagyon fájdalmas számára, mivel zuhanyzáskor sok víz megy bele. Ugyanakkor saját bevallása alapján még nem végzett, mivel még több bőrt akar eltávolíttatni az arcáról, karcsúsítaná az állkapcsát és nagyobb szarvakat is rakatna a fejére. 

Felmerül a kérdés, hogy miért tenne bárki is ilyet magával, de a tetoválóművésznek megvan a válasza: szerinte a legtöbb ember a világon egyforma, ő pedig más akart lenni, ki akart tűnni. Nos, sikerült neki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)