Hirdetés

Napi büntetés: valóra vált a tinilány álma, randizhatott Godzillával

|

A 13-es Seira Watanabe annyira imádja a japán óriásgyíkot, hogy egy romantikus randevút is el akart vele tölteni. Nos, összejött a dolog.

Hirdetés

A Tantei! Knight Scoop nevezetű showműsor legutóbbi adásában azt nézhették végig a japán nézők, ahogy a világ egyik legnagyobb Godzilla rajongójának valóra válik titkos nagy álma, és egy teljes napot tölthet el az óriásgyíkkal - illetve egészen pontosan annak kicsinyített másával. 

Seira Watanabe egyszerűen imádja Godzillát, a 13 éves lánynak hatalmas figuragyűjteménye van, és régóta vágyott már arra, hogy randira hívja őt a méretes hüllő. A Tantei! Knight Scoop show producerei nem ismernek lehetetlent, összehozták a találkát.

Hirdetés

Seira már akkor sokkot kapott, mikor a mini Godzilla feltűnt a lakásánál. A lány és a gyíkok királya később meglátogattak egy Godzilla múzeumot, eszegettek kicsit (szegény Godzilla nem tudta megenni az ebédet, így ő csak eljátszotta, hogy befalja a bentót és megissza a teát). A randi végén pedig a fiatalok a tengerparton nézték meg a naplementét, és egy puszi is elcsattant. 

Mi más is mondhatnánk: sok boldogságot kívánunk a szerelmeseknek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)