Hirdetés

Napi büntetés: vannak, akik szerint Vakanda egy valódi ország, el is utaznának oda

|

Értjük, hogy sokaknak tetszett a Fekete Párduc 2, de azért nem ártott volna jobban figyelni a földrajzórákon.

Hirdetés

Nevek nélkül maradjunk annyiban, egyik kollégánk csevegett épp Messengeren egy hölggyel, és szóba kerültek a mozik. A leányzó pedig lelkesen ecsetelte, hogy nagyon szereti az igaz történet alapján készül filmeket, ezért is nézte meg most az Enola Holmes 2-t, hiszen az Sherlock Holmes kishúgáról szól. Maradjunk tehát annyiban, vannak, akik hajlamosak összekeverni a fikciót a valósággal.

Ebbe a kategóriába tartoznak azok a lelkes Fekete Párduc-rajongók is, akik a jelek szerint úgy hiszik, Vakanda egy létező ország lehet. A Leet szúrta ki, hogy jelentősen megugrottak a "Flights to Wakanda", vagyis "repülőjáratok Vakandába" keresések az elmúlt hónapban. 

Hirdetés

A Fekete Párduc 2 bemutatóját követően tehát sokan úgy érezték, annyira jól nézett ki a filmben látott Vakanda (ami nyilván az alkotók képzeletének szüleményei), hogy remek lenne itt nyaralni. Nagyon sajnáljuk, de ez bizony nem fog összejönni.

Ha ti nem repülőjegyekre vágytok kitalált helyekre, hanem inkább a Fekete Párduc 2 érdekel benneteket, akkor bátran nézzétek meg a filmről készült kritikánkat, mely alapján eldönthetitek, hogy számotokra megéri-e ez a produkció a mozijegy árát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)