Hirdetés

Két Narnia Krónikái film készül a Netflixre, a Barbie rendezője dolgozik rajta

|

Greta Gerwignek már a babás mozi premierje előtt bizalmat szavazott a streaming szolgáltató.

Hirdetés

Egészen bizonyos, hogy Greta Gerwig nem fog unatkozni a következő években. A többszörös Oscar-díjra jelölt rendező-forgatókönyvíró következő filmje, a Barbie két hét múlva kerül a mozikba, időközben pedig a Hófehérke jövőre érkező új élőszereplős változatának forgatókönyvén is dolgozott. Hamarosan viszont egy nem is akármilyen produkció kedvéért ülhet vissza a rendezői székbe.

A Netfilx még 2018-ban szerezte meg a Narnia-könyvsorozat megfilmesítési jogait. C.S. Lewis hétkötetes sorozatából 2005-2010 között három film is készült olyan színészekkel, mint Liam Neeson, James McAvoy vagy épp Tilda Swinton.

Hirdetés

Hogy a vállalatnak pontosan mik a tervei, azt egyelőre nem tudjuk, de Greta Gerwig nemrég a New Yorkernek adott interjút, amiben megerősítette, hogy legalább két filmre aláírt a stúdióhoz.

Ez az első alkalom, hogy egy kézben vannak a teljes sorozat jogai, így a Netflix bármit megtehet. Kérdés, hogy a már ismert történeteket akarják-e újra elmesélni, vagy az előzményekre és mellékszálakra koncentrálnak-e inkább.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)