Hirdetés

Natalie Portman most elárult pár dolgot az általa alakított Thorról

|

A színésznő is felcsap villámistennek, azonban elmondása szerint karaktere nem azonos erőknek parancsol majd, mint a Chris Hemsworth által megformált Thor.

Hirdetés

Ha hihetünk a Marvelnek, akkor a Thor: Love and Thunder forgatásai 2021 januárjában elindulnak, és a film egy évre rá debütál is a mozikban. A villámisten története érdekes fordulatokat vesz, hiszen Asgard pusztulása és Földön való újraalapítása után Thor elhagyta népét, hogy a galaxis őrzőivel kutasson űrbéli kalandok után.

A jelek szerint helyét egykori szerelme, Jane Foster veszi át, akit a korábbi részkehez hasonlóan ismét Natalie Portman alakít majd. A színésznő most elárult pár  érdekességet az általa életre hívott istenség mibenlétéről.

Hirdetés

Portman a The Kelly Clarkson Show-ban tette tiszteletét egy videohívásban, ahol mesélt a készülő filmről. Először is kifejtette, hogy Jane Foster szuperhős neve nem Lady Thor lesz, ahogy azt sokan gondolták, hanem "The Mighty Thor", amit nagyjából "A Hatalmas Thor"-ként lehetne lefordítani.

A hírek szerint a Love and Thunderben ő maga forgatja majd a Mjölnirt - mivel a Chris Hemsworth-féle Thor megalkotta magának a Vihartörőt, így mindenkinek jut egy legendás fegyver. Odin a Ragnarökben kihangsúlyozta, hogy a Mjölnir csak a Thorban lakó erőt tette nagyobbá, így kíváncsiak vagyunk, hogy az ember Jane Fosterből mit hoz ki az isteni pöröly.

Annyit már elárult, hogy a The Mighty Thornak nem ugyanolyan ereje lesz, mint Hemsworth által megformáltnak. Ennél többet egyelőre nem árult el, de valószínűleg hamarosan több infót is kapunk, amint komolyabban beindulnak a forgatások.

Ti örültök, hogy egy kicsit megújul a karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)