Hirdetés

Nem a Peacemaker-sorozat James Gunn egyetlen készülő DCEU-s projektje

|

Van még egy meglepetés a rendező tarsolyában.

Hirdetés

A Warner és a DC filmes univerzum hatalmasat húzott a Galaxis Őrzőit is megfilmesítő James Gunn szerződtetésével, hiszen a nyáron bemutatott The Suicide Squad - Az öngyilkos osztagot imádták a kritikusok, és az HBO Max Streaming platform egyik legnézettebb attrakciója lett.

A direktor következő nagy dobása a reboot mellékszálaként készülő Peacemaker-sorozat lesz, melynek trailerét zárt körben már le is vetítették, az október 16-i DC FanDome online mustrán pedig mi is láthatjuk majd. Nemrég azonban kiderült, hogy Gunn egy harmadik DC-s projektet is kalapál.

Hirdetés

Erről néhány napja az Instagramon nyilatkozott egy kérdésre adott válaszában, melyben csak annyit árult el, hogy a munka még nagyon korai szakaszban jár, s hogy nem is kerül majd említésre a DC FanDome-on. Később pedig ismét megerősítette a dolgot a Twitteren: "Igen, egy másik DC-s projekten is dolgozom a Peacemaker mellett." -írta a rendező egy rajongói posztra reagálva.

Hogy mi lehet ez a titokzatos projekt, arról nyilván sejtelmünk sincs, de izgatottan várjuk, hogy többet is megtudhassunk róla.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)