Hirdetés

Nem a szuperhősökkel van a baj, a filmek voltak rosszak – állítja a Disney ügyvezetője

|

A nézők még nem fáradtak bele a szuperhősös filmekbe, szerinte vissza lehet még csábítani őket a mozikba.

Hirdetés

Tény, hogy a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisának indulása óta a filmek nem nagyon találják a közönségüket, látványosan sok volt közülük sikertelen. A Pókember: Nincs hazaút nyilván kiemelkedően teljesített, a Fekete Párduc 2, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, a Thor: Szerelem és mennydörgés és A galaxis őrzői 3 is egész jól ment, ám a Fekete Özvegy, a Shang-Chi, az Örökkévalók, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, különösképp pedig a Marvelek alulmúlta a várakozásokat.

Bob Iger szerint nem azzal van a baj, hogy a közönség belefáradt a szuperhősös filmekbe, csak egyszerűen nem voltak elég jók a közelmúltban megjelent alkotások.

"Sokan azt gondolják, hogy a közönség fáradt el, de ez nem igaz. Remek filmeket szeretnének, és ha azokat csinálsz, megnézik, számtalan példa van erre. Néhány hozzánk kötődik, néhány másokhoz. Az Oppenheimer tökéletes példa erre. Fantasztikus film."

- nyilatkozta a Morgan Stanley egyik eseményén.

Hirdetés

Úgy gondolja, az, hogy a Disney kevesebb, de jobb filmeket és sorozatokat fog készíteni a jövőben, változásokat hoz majd - a közelmúltban elkaszáltak néhány projektet, amikről úgy gondolták, nem elég erősek. 

"Ki kell végezned azt, amiben már nem hiszel, és ez nem könnyű döntés ebben az iparágban, mert vagy elkezdted és költöttél rá, vagy van egyfajta kapcsolatod a munkatársaiddal vagy a kreatív közösséggel."

Idén csak a Deadpool és Rozsomák bővíti az MCU-t, ami a lassítás egyértelmű jele. Meglátjuk, mennyire jön be ez a terv.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)