Hirdetés

Nem a te hibád, ha nem találod az új The Suicide Squad előzetest, de mi azért megmutatjuk

|

Igazán rendhagyó módon tette közzé a Warner a The Suicide Squad új kedvcsináló videóját.

Hirdetés

Nem gyakran futunk bele olyan megoldásba, mint amit most a Warner a The Suicide Squad esetében választott: az idén nyáron, az Egyesült Államokban egészen pontosan július 30-án érkező film legújabb előzetesét ugyanis nem élesítették a YouTube-on, még mindig nem listázott tartalomként van csak fent a videó, pre-roll hirdetésként viszont már elkezdték azt tolni.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy csak azok a szerencsések látták az előzetest, akiknek ezt dobta fel reklámként a rendszer egy teljesen más videó megtekintése előtt. Így pedig a YouTube Premium előfizetők teljesen kimaradtak a buliból, hiszen számukra nem jelennek meg reklámok a platformon. 

Hirdetés

Az új előzetes elsősorban Idris Elba karakterére, Bloodsportra koncentrál, és egy kifejezetten jó trailer, így nem szeretnénk, ha ti esetleg lemaradnátok róla. Éppen ezért alább megtaláljátok a kurta-furcsa módon közzétett videót. 

Frissítés: Időközben megérkezett a hivatalos verzió is, erre cseréltük az alábbi előzetest.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)