Hirdetés

Nem akármilyen képregényen dolgozik Tom Hardy

|

A Venom sztárja társaival együtt egy izgalmas sci-fi univerzumot épít a műfaj rajongói számára.

Hirdetés

Nem idegen Tom Hardytól a szuperhősök világa, Venom és Bane szerepében is bizonyította már, hogy jól állnak neki az ilyen szerepek. Azonban most nagyon úgy tűnik, hogy más vizekre evickél a sztár, és a változatosság kedvéért most nem színészként, hanem "kreatív munkatársként" csatlakozik egy teljesen új képregényes projekthez.

Elég nagy szabásúnak tűnik a dolog, ugyanis az Arcbound névre keresztelt sci-fi tető alá hozásában Scott Synder (író), de még Frank Tieri és Ryan Smallman (társírók) is részt vesznek.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint a képregény valamikor 2024 márciusában fog debütálni, azonban egy különleges kiadást már a hétvégén lezajlott New York-i Comic Con során elérhetővé tettek. Ide a csapat és Hardy is ellátogatott, a színész egyébként az Acboundról a következőképp nyilatkozott:

"Mindig is érdekeltek a kreatív alkotási folyamatok a történetmesélés minden aspektusából, és a képregényeket lenyűgöző játszótérnek tartom, amit magam is felfedezhetek. Egy olyan helyről beszélünk, ahol ha van egy nagyszerű, kreatív csapatod és megvan a képességed az illusztrálásra, az írásra és a társalgásra, akkor igazán eposzi világokat építhetsz. Olyan világokat, melyeket a szűkös költségvetések és erőforrások korlátai nélkül szabadon alakíthatsz, módosíthatsz, újradefiniálhatsz, szétszedhetsz és akár teljesen újjáépíthetsz."

Majd hozzátette:

"Megtiszteltetés számomra, hogy olyan szakmabeli legendákkal dolgozhatok együtt, mint Scott (Snyder), Frank (Tieri) és Ryan (Smallman), akik segítenek életre kelteni az Arcbound univerzumát. Ők együttesen egy olyan eposzi világot teremtettek, amit pont ugyanannyira izgalmas lesz mind a képregényt kedvelők, mind az azt megalkotók számára."

A képregény 12 számból áll majd, ami a csapat elmondása szerint az Arcbound történetének nyitó szezonjaként fog funkcionálni. Azt egyelőre még nem tudni, hogy melyik forgalmazó felel majd a kiadványért, így most még az is kérdéses, hogy vajon itthon elérhető lesz-e majd. Mindenesetre a projekt elég izgalmasnak tűnik, így mi mindenképpen rajta tartjuk a szemünket, és a vele kapcsolatos történésekről nektek is beszámolunk majd.

Ti mit gondoltok az Arcboundról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)