Hirdetés

Nem büszke Gary Oldman arra, ahogy Sirius Blacket alakította a Harry Potter filmekben

|

Oldman középszerűnek tartja alakítását, úgy érzi, azt kellett volna csinálnia, amit Alan Rickman is tett.

Hirdetés

Mostanában több interjút is adott Gary Oldman, amikben visszaemlékezett több mint 40 évet felölelő karrierjére. Drew Barrymore-nak arról beszélt, a Harry Potter filmek is szerepet játszottak abban, hogy élete a válása után sínre került, a Happy Sad Confused podcastban pedig azt ecsetelte, mennyire nem büszke alakítására, amit Sirius Blackként nyújtott Az azkabani fogolyban.

"Szerintem az alakításom középszerű. [...] Talán ha elolvastam volna a könyveket, mint Alan [Rickman], ha utánajártam volna, ha tudtam volna, mi fog következni, őszintén azt gondolom, másképp játszottam volna el."

Hirdetés

Ehhez azért érdemes tudni, hogy Oldman jellemzően nem dicséri magát, sőt, úgy gondolja, ha egy filmjét látva azt gondolná, fantasztikus volt, szomorú lenne, mert úgy érezné, nem tudja felülmúlni magát következő filmjében.

2022-ben bejelentette, hogy visszavonul, másra fog fókuszálni, de láttunk már olyat, hogy egy színész mégsem tudta elengedni a szakmát. Akit a teljes beszélgetés érdekel, alább nézheti meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)