Hirdetés

Nem ér véget a negyedik évaddal a Stranger Things

|

A Stranger Things alkotói pontosan tudják, hogyan szeretnék majd lezárni a történetet, ennek viszont most még nem jött el az ideje.

Hirdetés

A koronavírusjárvány természetesen a Stranger Things új évadának forgatását is érintette, így idén már biztosan nem kapjuk meg a negyedik felvonást. A The Hollywood Reporternek adott interjújukban azonban az alkotók érdekes információkat árultak el a folytatásról. Bár sokan azt hitték, ez lesz az ifjú hősök kalandjának lezárása, bizony még messze nem értünk a történet végére.

Hirdetés

A sorozat mögött álló Duffer fivérek elmondták, hogy nem a negyedik lesz az utolsó évad, illetve arra is kitértek, pontosan tudják már mikor és hogyan szeretnének pontot tenni a sztori végére. A járvány alatt bőven volt elég idejük, hogy ezt kitalálják, most pedig már teljesen világos számukra, milyen irányba kell haladnia a sorozatnak. 

Magyarul a negyedik szezon után biztosan számíthatunk egy ötödikre, és ki tudja, talán még egy hatodik is benne van a pakliban. A Stranger Things-rajongók most biztosan nagyon örülnek, de persze kérdéses, lehet-e még szezonokon át húzni a történetet. Szerintetek sikerül ez az írói gárdának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)