Hirdetés

Nem fogtok meglepődni azon, hogy melyik most a Netflix legnépszerűbb sorozata

|

A vegyes kritikák ellenére a Vaják bizony megkapja a jussát. A sorozatok listáján uralja a globális ranglétrát.

Hirdetés

Mindenkinek megvan a maga vélemény a Vaják új évadával, Henry Cavill leváltásával, és a könyvtől való eltéréssel kapcsolatban. Mindettől függetlenül úgy tűnik, hogy a globális nézőközönség még mindig vevő egy jó fantasy kalandra, ami meg is látszik a Netflix népszerűségi listáján.

Ríviai Geralt, Vengerbergi Yennefer és Cintra trónörököse, Ciri történetének harmadik felvonása összehozott 15,2 millió nézőt, akik 66,5 millió órán át nézték az új epizódokat. Még ha morcos is a közönség hangosabbik része, ez azért elég lenyűgöző eredmény.

Hirdetés

Az igazi szépsége a sztorinak, hogy a július 3 és július 9 közti héten a nézők nemcsak az új évadot, de az előző szezonokat is lepörgették. Csakis ez lehet a magyarázata annak, hogy a 10 legnézettebb angol nyelvű széria közé még a Vaják első és második szezonja is felkúszott.

A teljesség kedvéért beszúrjuk nektek a legnézettebb nem-angol nyelvű sorozatokat, az angol nyelvű filmeket, és a nem-angol nyelvű filmeket is. Ha nem tudjátok mit érdemes megnéznetek a streaming óriás kínálatából, akkor a listák segíthetnek támpontot adni.

Most ti jöttök: mit néztetek meg a fentiek közül?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)