Hirdetés

Nem folytatódik a Trónok harca? Na ez a veszélyes!

|

És az megvan, hogy elkaszálták az ötödik évadot? Olvastam a Facebookon. Mondjuk azóta van is egy kis bibi a gépemmel.

Hirdetés

Ha nem tetszett annyira a fenti részlet az "Egy idióta monológja" című dokumentarista drámából, akkor érdemes nyitott szemmel járni. Főleg Facebookon. De hisz tudjátok, mennyi minden veszélyes dolog leselkedik ott a szellemi ugar lakóira, akik szenzációra és csöcsre kattintanak eszetlen módon. Most éppen a Trónok harca sikerét igyekeznek meglovagolni rosszéletű emberek.

Pár napja terjeng egy hír a közösségi oldalon, szerencsére hozzánk mérsékelten jutott csak el, de nem lennék meglepve, ha valaki felkarolná, szóval a biztonság kedvéért menjünk elébe a dolgoknak. Szóval arról van szó, hogy elkaszálták a Trónok harca sorozatot:

Ha persze valaki a hiteles forrásra kattint, akkor az oldal azt kéri, azt kéri, telepítsük a Java 7/25-ös frissítését. 

Na, ezt ne tegye meg senki, mert nagy eséllyel meg is fertőzik a gépét. A Trónok harca 5. évad pedig nincs veszélyben, csak ha túl sokan hiszünk benne egyszerre. A pozitív gondolatok megszépítik az életet. Meg az is, ha szokatlan forrásokra nem kattintunk oda hirtelen felindulásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)