Hirdetés

Nem gondolkodhattak túl sokáig a Jackass 4 hivatalos címén

|

Viszont hamarosan jön a folytatás első előzetese.

Hirdetés

Őrült és olykor valóban életveszélyes mutatványaival szép kis rajongótábort gyűjtött maga köré a 2000-es évek elején a Jackass, és talán a franchise ma már közel sem örvend akkora népszerűségnek, mint sok évvel ezelőtt, azért valószínűleg még most is szép számmal akadnak olyanok, akik vevők a srácok ökörködésére.

A tervek szerint idén ősszel meg is érkezik a Jackass 4, ami időközben megkapta hivatalos címét, és az első kedvcsináló előzetesre sem kell sokat várnunk már.

Hirdetés

A Jackass hivatalos Twitter-oldalán megjelent bejegyzés szerint a következő film a Jackass Forever nevet viseli, ami nem tűnik túl kreatív választásnak. A magyar cím így simán lehetne "Mindörökké Jackass", de nem kizárt, hogy hazánk fordítói túlcifrázzák majd a dolgot. A poszt egyébként emlékeztetett minket, hogy október 22-én debütál a film, illetve az is kiderült, hogy július 20-án láthatjuk majd az első előzetest.

Ti várjátok a Jackass Forevert, vagy szerintetek már eljárt a srácok őrültségei felett az idő?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)