Hirdetés

Nem kellett volna sok, hogy Robert Downey Jr. is szerepeljen Christopher Nolan Batman filmjeiben

|

Downey Jr. Nolannél jelentkezett annak idején egy szerepre, ami jó eséllyel az egész karrierjét átalakíthatta volna.

Hirdetés

Hollywood rengeteg izgalmas "mi lett volna, ha" sztorit rejteget, pláne a szereposztások kapcsán. Az mára közismert történet, hogy Cillian Murphy eredetileg Bruce Wayne szerepére ment meghallgatásra, amikor Nolan A sötét lovaghoz kereste a csapatát. Wayne nem lett Murphyből de a Madárijesztő szerepét megkapta.

A színész akkor elvesztette a versenyt, de Nolan később az Oppenheimerben szánt neki főszerepet, amiért most akár egy Oscar-díjat is hazavihet. Volt azonban a sztori mögött egy ismerős arc, aki viszont Murphyvel ellentétben tényleg Madárijesztő akart lenni.

Robert Downey Jr. egy videóban mesélt A sötét lovagos esetről. A felvett interjúra az American Cinematheque Oppenheimer prezentációján került sor, ahol a film mellékszereplője és mindenki kedvenc Vasembere a Nolannel való találkozását ecsetelte.

Hirdetés

Elmondása szerint találkozott a rendezővel, és bár ő nagyon szerette volna eljátszani Madárijesztő szerepét, Nolan nem volt kifejezetten lelkes a dologgal kapcsolatban.

"Emlékszem, hogy találkoztunk egy teára, és látszott rajta, hogy nem nagyon hajlik a lehetőségre. Nagyon illedelmes volt, de te is tudod, milyen az, amikor látod, hogy a beszélgetés nem tart sehová."

Az viszont, hogy Nolan nem vette fel Downeyt A sötét lovaghoz, lehetővé tette a Marvel Studiosnak, hogy felfogadja őt Vasembernek. Lehet, hogy így mindenki jobban is járt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)