Hirdetés

Nem kizárt, hogy egy The Last of Us spin-off sorozatból tudhatunk meg többet Frank és Bill múltjáról

|

A sorozat első évadának harmadik részében kiemelt szerepet kapó karakterek egy minisorozatban térhetnek vissza.

Hirdetés

Bár a The Last of Us sorozat elől a Golden Globe-ok közül mindent elvitt az Utódlás, a széria a kisebb jelentőségű kreatív Emmy-kből nyolcat is magáénak tudhat - ennél persze sokkal többet számít, hogy mennyien nézték és dicsérték korábban. Különösen nagy visszhangot váltott ki a harmadik rész, ami egy a játékban huzamosabb ideig látható karakter, és egy általa csak emlegetett másik románcát mutatta be.

Frank és Bill szívhez szóló történetéből lehet, hogy többet is látunk majd. Nick Offerman, aki Billt alakította és most a Deadline kérdéseire válaszolt, elmondta, az HBO-n múlik, készül-e előzménysorozat, de a vázlatát már benyújtották.

Hirdetés

"Meg kellene kérdeznem valakit, akinek magasabb a fizetése, mint az enyém. Biztos, hogy fel lett vetve. Szerintem egy egész előzményes minisorozatot felvázoltunk arról, milyen volt az életük, mielőtt találkoztak egymással. Lehetne muscial is. Nincs hiány ötletekből. Kénytelenek vagyunk megvárni, mivel áll elő Craig [Mazin] és Neil [Druckman]."

A Creative Arts Emmy díjátadóján egyébként legjobb drámasorozatos vendégszínész kategóriában kapott díjat Offerman alakításáért.

A The Last of Us 2. évadát, ami a második játék eseményeinek egy részét mutatja be, februárban kezdik forgatni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)