Hirdetés

Nem meglepő, hogy melyik sorozat vezeti most a hazai Netflix-toplistát

|

Ritkán mondunk ilyet, de most jól esik látni a hazai közízlés kiemeltjét, és a toplistán akadnak még érdekességek.

Hirdetés

Már az előzetes alapján látható volt, hogy a Guy Ritchie 2019-es filmje alapján készült Úriemberek sorozat komolyan veszi a feladatot, és minden tekintetben igyekszik felnőni nagytestvéréhez. Hogy ez mennyire sikerült neki, arról a Puliwood kritikája mesél nektek, de természetesen már saját magatok is meggyőződhettek az élményről, ha ide kattintva elindítjátok a sorozatot. Mindenesetre a magyar közönség láthatóan falja a Theo James főszereplésével készült szériát. 

A világon legnézettebb sorozatként számon tartott Avatár - Az utolsó léghajlító sem áll éppen rosszul nálunk, de már lecsúszott a dobogoról, a középmezőnyben kullog éppen.

Hirdetés

A magyar nézők Netflix toplistája így fest jelenleg, ami a sorozatokat illeti:

  1. Úriemberek
  2. A jel
  3. Szuperszex
  4. Párizsi alvilág
  5. Avatár - Az utolsó léghajlító
  6. Hot Wheels - Adj gázt!
  7. Egy nap
  8. Resident Alien
  9. Szigorú szeretet
  10. Vér és víz

Ti mit néztek éppen? Mit ajánlanátok másoknak, vagy éppen nekünk?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)