Hirdetés

Nem nehéz kitalálni, hogy minek öltözött be A galaxis őrzői egyik sztárja halloweenkor

|

Bradley Cooper ráadásul nem egyedül bújt jelmezbe, volt kísérője is.

Hirdetés

Bár Magyarországon is egyre népszerűbbé válik az október 31-én megtartandó halloween, amelynek keretében tököt faragnak, beöltöznek, csokit gyűjtenek és horrorfilmeket néznek az emberek, a legnagyobb hagyománya az Egyesült Államokban van, ahol a hírességek is előszeretettel lényegülnek át különféle karakterekké, ilyenkor ellepik a közösségi oldalakat a jelmezes fotók.

Nem kivétel ez alól Bradley Cooper sem, aki a Marvel-filmekben arccal nem bukkan fel, csakis hanggal (hiszen az eredeti változatban Sean Gunn csinálja a mo-capet, Cooper csak szinkronizálja Mordályt), viszont a halloween lehetőséget ad arra, hogy pótolja ezt a hiányosságot. 

Hirdetés

A JustJared fotói meg is örökítették, ahogy Cooper és volt párja, Irina Shayk jelmezben viszik a lányukat csokit gyűjteni New Yorkban, és míg a gyermekük Taylor Swiftté vált egy este erejéig (ő nem látható a képeken), addig a felnőttek A galaxis őrzői Mordályának öltöztek be, és meglehetősen szürreálisan festettek. Nézzétek csak: 

Bradley Coopert mi legközelebb a Leonard Bernsteinről szóló Maestróban láthatjuk majd, amelyet ő maga rendezett és írt is, de nincs kizárva, hogy a jövőben Mordályt is újra megszólaltatja: bár idén lezárult az eddig ismert csapatfelállás története A galaxis őrzői 3-mal, a stáblistás jelenet arra engedett következtetni, hogy karaktere egy új bandát vezet majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)