Hirdetés

Nem sok szerepét bánta meg Jim Carrey, de ezt az egyet nagyon

|

Twitteren beszélt arról, miért nem kellett volna elvállalnia.

Hirdetés

Nehéz lenne legjobbat választani Jim Carrey legemlékezetesebb szerepei közül. Sokan Ace Venturaként ismerték meg, mások a Maszkból, a Truman show-ból vagy a Dumb és Dumberből emlékeznek rá, de említhetnénk az Egy makulátlan elme örök ragyogását, a Hanta boyt vagy A balszerencse áradását is, amikben ugyancsak remek volt.

Minden bizonnyal sokkal kevesebben mondanák a Kick-Ass 2-t, amelyben Csillagsáv Ezredest alakította - ő sem szívesen emlegeti ezt a szerepét.

Hirdetés

Bár eredetileg örömmel vállalta a szerepet és élvezte a munkát, később, hónapokkal a film 2013-as premierje előtt azt mondta, nem tudja már támogatni a túlzott erőszakot, ami a Kick-Ass 2-höz hasonló filmekben megjelenik. Ezt az váltotta ki belőle, hogy a forgatás befejezése után egy hónappal, 2012 decemberében történt a Sandy Hook-tragédia, amikor a 20 éves Adam Lanza 26 embert ölt meg a connecticuti általános iskolában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bár a lövöldözés mögötti indítékok nem ismertek (az elkövető a helyszínen öngyilkos lett), valószínű, hogy nem a filmek késztették cselekvésre Lanzát, és sem Carrey-nek, sem más színésznek vagy filmesnek nincs felelőssége abban, hogy ez megtörtént, ugyanakkor az erőszakkal szembeni kiállás dicséretes.

Carrey áprilisban jelentette be, hogy a Sonic, a sündisznó 2 után, hacsak nem kap valami igazán ütős forgatókönyvet, felhagy a színészettel, mert túlságosan szereti csendes életét, és úgy érzi eleget dolgozott már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)