Hirdetés

Nem számít, milyen sorrendben nézed a Netflix közelgő sorozatának részeit

|

Egészen merész terepre evez a Giancarlo Espositóval érkező Kaleidoscope.

Hirdetés

Amit a Netflix művel az interaktivitással, az már régóta túlmegy a kacérkodáson, hiszen a piacvezető streaming szolgáltatónak több ilyen tartalma is van, és akkor még nem beszéltünk a nagy erővel építgetett, ám eddig nem túl sikeresnek tűnő Netflix Games mobiljáték-katalógusról.

Most pedig egy újabb produkció igyekszik rávenni a nézőket, hogy szakadjanak ki a megszokott keretekből: a januárban debütáló Kaleidoscope epizódjait akár véletlenszerű sorrendben is megnézhetjük, sőt, a teljes élményhez muszáj lesz így is átrágnunk magunkat rajta.

Hirdetés

A Eric Garcia showrunner bábáskodása alatt készült sorozat Giancarlo Esposito (Breaking Bad, A Mandalóri, Far Cry 6), Rufus Sewell és Paz Vega főszereplésével érkezik meg a platformra, és egy 25 évnyi eseményt felölelő betöréses drámát mesél majd el nekünk. Az egyes részek több szálon is kapcsolódni fognak egymáshoz, a megtekintés sorrendje pedig alapvetően befolyásolja, hogy milyen módon bontakozik ki előttünk a sztori.

A Kaleidoscope középpontjában egy csapat mestertolvaj áll, akik a világ legbiztonságosabb széfjére, egész pontosan az abban őrzött 7 milliárd dolláros zsákmányra fenik a fogukat. A véletlenszerű megtekintés lehetőségének hála minden néző egy saját élményt kap, aki viszont az összes apró részletet fel akarja fedezni, annak többször is át kell futnia az epizódokat, különböző sorrend-kombinációkkal kísérletezve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Gamerként persze sokunknak ismerős lehet ez a koncepció, hiszen az elmúlt években több olyan játék is megjelent, amely csavart egyet az ismert ötleteken, mint például a Her Story, a Telling Lies vagy a Netflix Gamesben elérhető Immortality. A Kaleidoscope január elsején érkezik meg a streaming platformra, amely sorozatos formában eddig csak az Ítélet: családdal kóstolt bele a non-lineáris történetmesélésbe, ám ott a készítőknek nem sikerült igazán kihasználniuk a ziccert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)