Hirdetés

Nem vicc, tényleg folytatódik a Batman Beyond

|

Terry McGinnis Batman verziója tovább védelmezi majd Neo-Gotham városát, immáron egy új szerelésben.

Hirdetés

Kétségtelen tény, hogy Batman Beyond animációs sorozat népszerűségben nem vehette fel a versenyt az eredeti Batman rajzfilmmel, ennek ellenére sokan gondolnak rá vissza nosztalgiától édes izgalommal, köztük mi is. A széria ugyan nem futott sokáig, de a képregényekben tovább élt a távoli jövő sötét lovagja, aki hamarosan új kalandokra indul.

Legutóbb a Batman Beyond: Neo-Year történetében láthattuk Terryt, ahogy felvette a harcot egy megőrült MI rendszerrel. A küzdelem során egy új szerelést is kapott, amiből a nyáron induló sztoriban még többet láthatunk majd.

Hirdetés

A Batman Beyond: Neo-Gothic címmel érkező sztori július 25-én indul Collin Kelly és Jackson Lanzing írókkal, és Max Dunbarral, aki a rajzokért felel. A sztori visszaviszi Terry McGinnist a hajdani Gotham romjai közé, ahol sorra tűnnek el a gyerkőcök, méghozzá megmagyarázhatatlan okokból. Terrynek, mint a város egyetlen sötét lovagjának kell majd utánajárnia, hogy mi maradhatott ott a régi város lelakott utcáiban, ami ennyi életet követelt magának.

A füzeteket július 25-től lehet majd megvásárolni a fenti borítóvariánsokkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)