Hirdetés

Népszerű énekesnő csatlakozott A szépség és a szörnyeteg előzménysorozatához

|

Rita Ora egy rejtélyes szökevényt alakít majd a sorozatban.

Hirdetés

A minap tartotta a Disney a Winter Press Tour Presentation bemutatót, ahol több jövőbeli projekttel is foglalkoztak. Ezek közül az egyik A szépség és a szörnyeteg előzménysorozata, ami hasonlóan a 2017-es, Emma Watson főszereplésével forgatott produkcióhoz, szintén élőszereplős lesz.

Az esemény keretein belül többet is elárultak a készülő sorozatról, például azt, hogy a népszerű brit énekesnő, Rita Ora is a stáb tagja lesz.

Hirdetés

A Disney 2017-es A szépség és a szörnyeteg feldolgozásának spin-offja a Deadline értesülései szerint Little Town címmel érkezik majd. A stúdió már az alapszituációt is leleplezte:

A történet A szépség és a szörnyeteg ikonikus királyságában játszódik évekkel Belle és a szörnyeteg románca előtt. A sorozat Gastont (Luke Evans), LeFou-t (Josh Gad) és utóbbi mostohatestvérét, Tilly-t (Briana Middleton) követi nyomon. Miután fény derül egy titokra dologra a lány múltjából, ők együtt, hármasban egy romantikával, komédiával és kalanddal teli útra indulnak.

A bejelentés után Rita Ora az Instagram-profilján adta követői tudtára, hogy ő benne lesz a Disney új sorozatában. Az énekesnő egy szökevényt alakít majd, akinek különleges képessége az egész királyságra hatással lehet.

Rita Ora már több filmben is megfordult, láthattuk például a Szürke ötven árnyalata franchise-ban, a Halálos iramban 6. részében és a Pokémon - Pikachu, a detektívben is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A sorozat premierdátumot egyelőre nem kapott, azt viszont már tudjuk, hogy a Disney+-on lesz elérhető. A szolgáltatás szerencsére idén már Magyarországra is megérkezik, ha erről tovább olvasnál, ide kattintva minden fontos részletet megtudhatsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)