Hirdetés

NERF Gun háború, amilyet még sosem láttál

|

Mi lesz abból, ha pár elborult, csipetnyi kreativitással és filmes előképzettséggel megáldott huszonéves műanyag fegyverekkel esik egymásnak a nappaliban? Hát ez.

Hirdetés

Emlékeztek még Danny és Michael Philippou kisfilmjére, amelyben jedik és varázslótanoncok este egymásnak, de a legnagyobb vesztes végül anya lett, akinek össze kellett takarítani a lakást utánuk? A srácok egy új kisfilmmel tértek vissza, és most sem aprózták el a dolgot.

Időközben természetesen más alkotásokon is dolgoztak, (a Trónok Harca vs Gyűrűk Ura videójuk például fenomenális) most pedig ismét előálltak egy zseniális videóval, amit egyszerűen muszáj megmutatnunk. Ha azt hiszitek, hogy a NERF fegyverekkel csak a tízévesek tudnak jól szórakozni, akkor bizony nem is járhatnátok messzebb az igazságtól. Persze miért is hinnétek ilyet, amikor manapság őrült feltalálók is ezzel szórakoznak.

Érdemes a csapat többi videóját is megnézni, kivétel nélkül zseni az összes. Nektek melyik a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)