Hirdetés

Ezek eddig a Netflix legnézettebb 2020-as újdonságai

|

A Tiger King is jól áll, de nem az az első.

Hirdetés

A Netflix egy ideje már jelzi, hogy mik az aktuálisan legnézettebb tartalmak Magyarországon, de egyáltalán nem biztos, hogy minket pont ugyanaz, pont ugyanannyira érdekel, mint a világ más pontjain élőket. A hírekben a Tiger King (Tigrisvilág) szerepelt a legtöbbet az utóbbi hetekben, ugyanakkor két másik tartalom is megelőzte.

Hirdetés

A Netflix legfrissebb pénzügyi jelentéséből megtudhattuk, hogy 2020 eddigi legnézettebb netflixes újdonsága a Mark Wahlberg főszereplésével készült Spenser Confidential, avagy a Spenser az igazság nyomában lett 85 millió megtekintéssel, amit jócskán lemaradva, 65 millióval követ A nagy pénzrablás (Money Heist, vagy eredeti címén Casa de Papel). A Tigrisvilág csak a harmadik 64 millióval, a negyedik a Vak szerelem (Love is Blind) című reality 30 millióval, az ötödik helyen pedig az Ozark 3. évada áll 29 millióval.

Azt érdemes tudni, hogy a Netflix két perc után már megtekintettnek vesz egy videót, így némileg árnyalt a kép. Egyébként az év első negyedében 15,7 millió új előfizető csatlakozott, ami messze felülmúlja a várakozásokat - nyilván a koronavírus miatt ugrott meg az érdeklődők száma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)