Hirdetés

Magyar feliratos előzetesen a korhatáros Altered Carbon anime

|

Látványos előzetest kapott a Netflix Valós halál címen futó sorozatának kísérőfilmjeként érkező anime.

Hirdetés

Richard K. Morgan cyberpunk regénysorozatának első kötetéből a Netflix készített élőszereplős adaptációt két évvel ezelőtt. A meglehetősen alulreprezentált műfaj rajongóinak legnagyobb örömére mind a nézettségi mutatók, mind a kritikák alapján megalapozottnak tűnt a folytatás, és nem is maradt vele sokáig adósunk a streaming szolgáltató, pár hete már,  hogy kínálata részét képezi a második évad. Míg az elsőben javarészt Joel Kinnaman alakította a Takeshi Kovacs által viselt burkot, következő nekifutásra Anthony Mackie nyerte el a megtiszteltetést, hogy a Poe-imitátor MI (a könyvben Jimi Hendrix volt) oldalán kerüljön mindenféle kalamajkába a szülőbolygóján.

Hirdetés

A Netflix már korábban megerősítette, hogy az említett évad farvizén érkezik egy mellékszál is, a teljes estés Altered Carbon: Resleeved anime, amely a Valós halál: Új burokban címet viseli. Takeshi Kovacs ebben a történetben (kész rejtély, hogy hirtelen miért nem képesek megfelelően kiejteni vezetéknevének végződését, amikor a sorozatban mindenki megoldotta) a Latimerre nyalábol át és természetesen új testben, azaz burokban láthatjuk, ahogy megpróbál életben tartani egy tetoválóművészt. Emellett még egy yakuzafőnök titokzatos halálesetét is ki kell nyomoznia, tehát a Dai Satō (Cowboy Bebop, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) által írt történetben a rejtély legalább annyira fontos lesz, mint az akció.

Az Altered Carbon: Resleeved, avagy a Valós halál: Új burokban március 19-étől lesz elérhető a Netflix kínálatában. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)