Hirdetés

Interaktív filmekkel bővül a Netflix kínálata

|

Elsősorban a gyerekeket célozzák meg azok a videók, amiknek bizonyos pontján eldönthetjük, hogyan haladjon tovább a történet.

Hirdetés

Nem tudom, hányan tudták közületek, de a Mad Dog McCree és a Tomb Raider: Angel of Darkness megjelentek DVD-lejátszóra is. Bizonyos pontokon megállt a vetítés, és a lejátszó távirányítójával lehetett lépkedni egy 9 részre osztott rácson, mintha egy DVD-menüben lépkednénk. Ötletes volt.

Hirdetés

Valami hasonló érkezik most a Netflixre is, csak modernebb változatban. A gyerekeknek szóló interaktív filmekben távirányító, kontroller, vagy érintőkijelző segítségével lehet kiválasztani az utat. Az első a Puss In Book: Trapped In An Epic Tale, mely körülbelül 23 perces, de nyilván újrajátszható. A közeljövőben még legalább kettő követi, az egyik a Buddy Thunderstruck sorozathoz, a másik a Hasbro Stretch Armstrong franchise-ához kapcsolódik. A későbbiekben lehet, hogy felnőtteknek szóló alkotások is születnek, egyelőre a gyerekeken tesztelik.

Hogy tetszik? Milyen sztorit látnátok szívesen ebben a formában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)