Hirdetés

Spielberg szerint a Netflix filmjeinek nincs helye az Oscaron

|

A rendező fenyegetést érez a streaming szolgáltatásokon közzétett alkotások miatt.

Hirdetés

Az utóbbi egy-két évben a Netflix őrületesen belendült. Nem csak kiváló, saját gyártású sorozatok, de megosztó minőségű filmek is folyamatosan kerülnek fel.

Hirdetés

Spielberg egy interjúban elmondta, szerinte nem érdemelnek jelölést a netflixes, hulus és amazonos filmek. Úgy látja, ezek olyanok, amiket a gyártók nem mernek a mozikba küldeni, mert nem biztosak abban, hogy sikert fognak aratni. Régen a tévéfilmek voltak ilyenek, és Spielberg ezeket is azok közé sorolja.

"Ha jó a film, Emmyt érdemel - de nem Oscart. Nem gondolom, hogy azok, amiket csak néhány moziban, kevesebb mint egy hétig játszanak, megérdemlik a jelölést."

Egyébként volt már Netflix-film jelölve (Mudbound), sőt, az Icarus elnyerte a legjobb dokumentumfilm díját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)