Hirdetés

Nevetni fogsz, ha megtudod, miért nem látta még a Sárkányok házát a Trónok harca sztárja

|

A Jamie Lannister megformálójaként híressé lett Nikolaj Coster-Waldau már a főcím alatt kikapcsolta az első részt.

Hirdetés

Bár a dán színész ígéretes pályafutása rögvest egy főszereppel indult az 1994-es Éjjeli játszmában (a thrillerből készült egy amerikai remake is Ewan McGregorral), és azóta is számos skandináv, sőt tengerentúli filmben és sorozatban láthattuk, a nevét igazából a Trónok harcának köszönhetően jegyezte meg a világ. Az HBO történetének legsikeresebb produkciójában nyolc évadon át alakította a nem mindennapi jellemfejlődésen átesett Jamie Lannistert.

Dacára annak viszont, hogy ilyen sokáig volt része az életének a George R. R. Martin által megálmodott karakter, a mai napig egyetlen epizódot sem látott a Trónok harca első spin-off sorozatából, a Targaryen ház belharcait feldolgozó Sárkányok házából. Ennek, mint kiderült, meglepően mulatságos oka van.

Hirdetés

A Jennifer Garnerrel közösen forgatott új minosorozatát, a The Last Thing He Told Me-t (április 14-én rajtol az Apple TV+-on) promózó Nikolaj Coster-Waldau a TheWrap újságírójának meggyónta, hogy egyszer nekifogott ugyan az első évadnak, de hamar vége szakadt az ismerkedésnek.

"Egyik nap nekiláttam, megnéztem a főcímet és teljesen összezavarodtam, mert a zene ugyanaz volt [mint a Trónok harcáé], és persze maga a főcím is nagyon hasonló. Úgy voltam vele, hogy ez túlságosan is ismerős."

Ezen a ponton be is dobta a törülközőt, ám arról szó sincs, hogy bármilyen ellenérzéssel viseltetne a Sárkányok háza irányában, sőt ellenkezőleg, örül annak, hogy a rajongók kedvezően fogadták. Emellett megígérte, hogy egyszer majd megnézi, de úgy döntött, hogy ad neki pár évet, hogy majd egyszerre tudja ledarálni az egészet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)