Hirdetés

Névtelenül vitatkozik online rajongói elméletekről a Ms. Marvel főszereplője

|

Iman Vellani szabadidejében szívesen vesz részt diskurzusokban az MCU Reddit-oldalain.

Hirdetés

A Disney+-on nemrégiben ért véget a hat epizódos Ms. Marvel minisorozat, ami ugyan vegyes fogadtatásban részesült, mégis fontos eseményeket vezethet fel a Marvel Cinematic Universe negyedik szakaszában. A széria címszereplője, Iman Vellani maga is hatalmas Marvel-rajongó, így érthető, hogy a munka mellett is sokat foglalkozik az MCU projektekkel.

Egyik kedvenc időtöltése egy interjú alapján, hogy névtelenül becsatlakozik az online diskurzusokba, és véleményezi a Redditen a Marvel-rajongók sokszor hatalmas túlzásokba eső elméleteit.

Hirdetés

Vellani számára egyáltalán nem újdonság a Reddit felülete, júliusban a Marvel Studios Reddit-oldalán bevállalt egy Ask Me Anything, vagyis kérdezz-felelek posztot, amiben nagyon lelkesen, hosszú válaszokat adva reagált a rajongók kérdéseire.

Elmondása szerint civilben is elég aktív a közösségi oldalon, és a valódi nevét ugyan nem használja, de több anonim profilja is van, amelyekkel beszállhat a rajongói teóriákról való elmélkedésekbe. Hozzátette, hogy sokszor nem tudja visszafogni magát, és megjegyzi, hogy mennyire rossz vonalon indulnak el az elméletek. A teljes kapcsolódó interjút alább nézhetitek meg.

Iman Vellani karakterét, Kamala Khant legközelebb biztosan fogjuk látni a 2023-ban érkező Marvelek (The Marvels) mozifilmben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)