Hirdetés

New Warriors - új sorozatot tervez a Marvel

|

A New Warriors szériával teljesen új vizekre evezne a képregényóriás, hiszen ezúttal komédiaként képzelik el új sorozatukat. Főhősnek is egy igazán különleges karaktert választottak.

Hirdetés

The Hollywood Reporter értesülései szerint hamarosan egy újabb tévésorozattal bővülhet a Marvel egyre tágabb filmes univerzuma. A New Warriors néven érkező sorozat hat fiatal szuperhős életét mutatja majd be tíz, egyenként fél órás epizód alatt.

Már tudjuk, hogy a Marvel javában dolgozik egy Cloak and Dagger sorozaton, ami a Freeformon debültál majd. A jelenlegi tervek szerint a New Warriors is erre a csatornára jön, és elvileg már azt is tudni lehet, kit állít a középpontba a fiatalos és mókás széria. Squirrel Girl, vagyis a Mókuslány lesz a főhős, aki (nem olyan meglepően) egy mókus képességeivel rendelkezik. Ez nagyjából annyit tesz, hogy akrobatikus a mozgása és képes kommunikálni a mókusokkal.

2018 során fog csak kiderülni, hogy mennyire életképes a New Warriors ötlete. Az eredeti csapat még 1989-ben tűnt fel a The Mighty Thor 411. számában, de azóta öt saját képregénysorozatot is megélt az ifjú hősök története. 

Anna Kendrick még 2016-ban kezdte el híresztelni, hogy szívesen belebújna Squirrel Girl bőrébe. Talán most újra elkezd kampányolni a színésznő a szerepért.

Ti örülnétek, ha végül tényleg ő alakítaná Mókuslányt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)