Hirdetés

A New York Times elspoilerezte a Batman 50. füzetét, a rajongók nem örülnek

|

A DC Comics természetesen jött és megmagyarázta, hogy miért is nem volt ez akkora probléma.

Hirdetés

A DC Comics elmesélte a New York Timesnak, hogy mi fog történni a ma megjelenő Batman #50-ben. A NYT már szombaton kiadta az infót, aminek a rajongók és a képregény eladók nem örülnek nagyon.

Hirdetés

A DC üzleti vezetője, John Cunningham elmondása szerint ők is arra számítottak, hogy a New York Times hétfőn fogja lehozni a sztorit, amikor a füzet fizikai példányai megjelennek. Mivel órákkal a megjelenés után az emberek úgyis fel fogják pakolni az illegális scaneket a netre, így nem érezték fontosnak titokban tartani az egészet. Hozzátette, hogy a nagy, sztori végi csavart nem rontja a NYT cikk, és szerinte a Batman #50 az elmúlt évek legjobb különálló füzete.

Nyilván ez nem különösebben hatja meg például azt a képregénybolt tulajdonost, akinél 3 füzetet visszamondtak az előrendelők közül. Mivel ő már megvette a példányokat, így pénzt veszített a NYT cikkének, és a DC marketingcsapatának köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)