Hirdetés

Elmarad a budapesti Nickelback koncert

|

Chad Kroeger énekes betegsége miatt a zenekar minden idei fellépését lemondta, így az októberi budapesti Nickelback koncertet sem tartják meg.

Hirdetés

Úgy volt, hogy a Nickelback október 16-án játszik a Budapest Arénában, és bár rengetegen várták, az is elmond valamit a zenekar megítéléséről, hogy külön esemény jött létre azoknak, akik nem vesznek részt a koncerten.

A zenekar közleményt adott ki, miszerint a No Fixed Address turné részeként beharangozott minden fellépést kénytelenek lemondani, mivel Chad Kroeger énekes gégéjében júniusban cisztát találtak, és bár a műtéten már túl van, az orvosok utasítására hat-kilenc hónapig pihennie kell, hogy teljesen felépüljön. A jegyeket a vásárlás helyszínén mindenki visszaválthatja. A bejelentés összesen 34 eseményt érint, lesz pár elégedetlen komment a neten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)