Hirdetés

Nicolas Cage a legkeményebben dolgozó színész Hollywoodban

|

Johnny Depp, Adam Sandler és Chris Hemsworth sem érhetett a nyomába.

Hirdetés

Volt idő, mikor Nicolas Cage neve egyet jelentett a minőséggel, elég A sziklára, a Con Airre, az Ál/Arcra vagy a Tolvajtempóra gondolni. Azonban az utóbbi évek során ez tulajdonképpen átfordult abba, hogy a színész szinte bármit elvállalt az anyagi gondjai miatt (néha még így is belenyúl a tutiba, mint a Mandy, a Pókember: Irány a Pókverzum és a Color Out of Space esetében is).

Hirdetés

A Party Casino összesítése szerint Nicolas Cage volt Hollywood legkeményebben dolgozó színésze az elmúlt öt évben, ugyanis az említett időszak alatt 27 filmet hozott össze. Erre az eredményre úgy jutottak, hogy elemezték a filmipar legnagyobb neveinek teljesítményét, noha azt érdemes megjegyezni, hogy nem csak a színészi, hanem a produceri munkák is beleszámítottak az összesítésbe (Cage pusztán színészként is első tudott lenni). Így fest a toplista: 

20. Scarlett Johansson (14)
19. Laura Dern (14)
18. Charlize Theron (14)
17. Tom Holland (14)
16. Helen Mirren (14)
15. Anna Kendrick (14)
14. Natalie Portman (15)
13.  Adam Sandler (15)
12. Chris Hemsworth (15)
11. Antonio Banderas (15)
10. Sam Rockwell (16)
9. Johnny Depp (16)
8. Nicole Kidman (16)
7. Liam Neeson (17)
6. Idris Elba (17)
5. Margot Robbie (19)
4. Will Ferrell (20)
3. Brad Pitt (21)
2. Samuel L. Jackson (25)
1. Nicolas Cage (27)

Cage egyébként a következő évek során is igencsak elfoglalt lesz, mivel elvállalta a Joe Exotic sorozat főszerepét, szinkronizálni fog a Croodék 2-ben, valamint öt további filmje van folyamatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)