Hirdetés

Nicolas Cage ezt a három filmjét őrizné meg az utókor számára

|

Bőven volt miből válogatni, és Nick Cage meg is nevezte dobogósait.

Hirdetés

Sokan kedvelik, és valószínűleg legalább ennyien nem bírják Nicolas Cage-et, de az tagadhatatlan, hogy tartalmas karrier áll a színész mögött, aki sajátos stílusával bizonyította már, hogy bizony tud ő színészkedni, ha akar. Mostanában kevés, nagy hollywoodi produkcióban találkozhattunk Cage-dzsel, viszont továbbra is aktívnak mondható, és nemrég még arra is vette a fáradtságot, hogy tartson egy kérdezz-feleleket a Redditen.

Az említett AMA során érdeklődték meg azt a színésztől, hogy melyik lenne az a három filmje, amit megőrizne az utókor számára. Egyesek talán a Fegyverneppert prezentálnák a jövő generációinak, mások esetleg A nemzet aranyát, de Cage egy újabb, és két régebbi alkotását helyezte inkább a dobogóra.

Hirdetés

Elsőként a Bringing Out the Dead, vagyis a Holtak útja című filmet nevezte meg, ami némileg érthető is, hiszen Martin Scorsese egyik alkotásáról van szó. Aztán következett a Pig, ami meglepő témaválasztása ellenére kifejezetten ütős lett, majd végül a Leaving Las Vegas, amit Las Vegas, végállomás néven ismerhetnek a magyar rajongók, és amiért Cage elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat 1996-ban. Sajnos a hamarosan debütáló A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya nem került be a listába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha már témánál vagyunk: ti milyen színésznek tartjátok Cage-et, és mely három filmjét tennétek el az utókornak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)