Hirdetés

Nincs annál zúzósabb, mint amikor a Tankcsapda énekli a Pokémon betétdalát

|

Persze Lukács László az AI segítségével üvölti, hogy "Szerezd meg hát mind!".

Hirdetés

Ha esetleg még nem hallottatok volna a Frog Leap Studios nevű YouTube-csatornáról, akkor szabadidőtökben mindenképpen indítsatok el egy-két videót tőlük: az énekes, Leo Moracchioli vezetésével metál-feldolgozásokat készítenek szinte bármilyen számból, és pár éve sorra került a Pokémon rajzfilmsorozat ikonikus betétdala, a "Gotta catch 'em all" is. 

Nem számítottam rá, hogy valaha is hallani fogok ennél ütősebb feldolgozást a hazánkban "Szerezd meg hát mind!"-re fordított klasszikusból, de a mesterséges intelligenciának sikerült meglepnie. 

Hirdetés

Egy bizonyos Dilis Dalos az AI segítségével érte el, hogy a Tankcsapda előadásában, illetve annak frontemberének, Lukács László szájából hallgathassuk meg sokunk gyermekkorának meghatározó sorait. A készítő nem a már említett Frog Leap Studios-féle adaptációt vette alapul, hanem a Demon Toad Productions által játszott metálos feldolgozást, de ez is tökéletes alapot biztosított hozzá. 

Ti milyen crossovereket hallgatnátok meg a mesterséges intelligencia közreműködésével? Esetleg a Balu kapitány főcímdalát az AWS előadásában? A Kacsameséket Azahriah-tól? Jöhetnek a tippek! 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)