Hirdetés

Nincs kizárva, hogy videojátékok készüljenek Christopher Nolan filmjei alapján

|

A rendező viszonylag biztatóan reagált a téma kapcsán, ráadásul a jelek szerint jól is kezelne egy esetleges adaptációt.

Hirdetés

Filmekkel és videojátékokkal is remek történeteket lehet elmesélni, viszont ha az egyik alapján kell csinálni a másikat, annak valamilyen furcsa oknál fogva elég gyatra lesz a végeredménye az esetek túlnyomó részében. Akadnak ugyan kivételek, de sajnos tény, hogy az ilyesfajta adaptációk általában nem aratnak túl nagy sikert, viszont talán van egy rendező, aki tudja, hogyan kellene hozzáállna egy ilyen jellegű projekthez.

Hirdetés

Christopher Nolan olyan remek filmekkel lepett meg minket az elmúlt években, mint az Eredet, a Tenet vagy éppen a Dunkirk, de többek között neki köszönhetjük a Christian Bale főszereplésével készült Batman-filmeket is. A rendező nemrég a The Game Awards atyjával, Geoff Keighley-vel beszélgetett, és egy rajongói kérdést követően előkerült az a téma, miszerint szeretné-e azt, ha valamelyik filmjéből videojáték készülne.

A jó hír az, hogy Nolant érdekelné a dolog, viszont úgy tűnik, elég komoly kikötései vannak egy adaptációt illetően. Szerinte ugyanis nem egy szimplán licencelt játék lenne a jó irány, hiszen ez a megoldás akkor sem az igazi, ha videojátékból készül film. Ehelyett arra kell törekedni, hogy az alkotás önállóan is remek legyen, és a jelek szerint a rendező nem is venne félvállról egy ilyen projektet.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes interjúra, lessétek meg az alábbi videót!

Szerintetek Nolan melyik filmje alapján lehetne jó játékot készíteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)