Hirdetés

Nincsenek elragadtatva a kritikusok Az új mutánsoktól

|

Egyre aggasztóbb volt a film folyamatos halasztgatása, most pedig úgy tűnik, hogy a kétségeink nem voltak alaptalanok.

Hirdetés

Egy sokadik premierdátum szerint tegnap debütált volna Az új mutánsok a hazai mozikban, azonban ezt még július végén elhalasztotta a forgalmazó szeptember 10-re, majd a Mulan bemutatója miatt ez módosult szeptember 3-ra. Néhány országban azonban már - szigorú szabályozások mellett - lezajlott a premier, így pár nagyobb külföldi lap kritikusának sikerült beülnie a vetítésekre, de beszámolóik nem támasztják alá, hogy megérte várni a filmre.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter kritikája alapján legjobb esetben is közepesnek nevezhető Az új mutánsok, ami képtelen megállni a saját lábán, viszont nem kapcsolódik elég szálon az X-Men univerzumhoz sem. Egy másik portál szerint a döcögős dialógusokkal, és rosszul felhasznált horrorelemekkel operál a film, ezáltal kiegyensúlyozatlanná válik.

Azt azonban a legtöbben kiemelik, hogy a főszereplő trió Maisie Williams, Blu Hunt és Anya Taylor-Joy képesek kicsit feledtetni a film gyengeségeit, és hozzájuk köthetőek a legemlékezetesebb jelenetek. Néhányan azt is hozzátették, hogy ha esetleg a Disney valamilyen formában újra hozzányúlna ehhez az alapanyaghoz, akkor nem lenne rossz választás visszahozni a szereplőgárdát. 

Fontos kiemelni, hogy egyelőre még csak nagyon kevesen látták a filmet, tehát a kritikák valószínűleg színesebbé válnak, attól függően, hogy melyik országban nyitnak ki a mozik, és lépnek akcióba a forgalmazók. Amint nálunk is landol a film, természetesen a mi véleményünket is megtudhatjátok majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)