Hirdetés

Nocsak, ki tért vissza a The Book of Boba Fett legújabb részében?

|

Teljes egészében egy régi ismerősre koncentrált az új The Book of Boba Fett epizód.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy az alábbi sorok masszívan spoileresek lesznek a The Book of Boba Fett legutóbbi, vagyis 5. része kapcsán, szóval ha ez zavar benneteket, akkor ezen a ponton hagyjátok abba az olvasást. Mindenesetre azok, akik már csak az epizód címébe belefutottak (Return of the Mandalorian), valószínűleg sejtették, mire számíthatunk.

Azt viszont kevesen gondolhatták, hogy nem csak egyszerűen visszatér Din Djarin, hanem teljes egészében róla fog szólni az egész epizód. Boba Fett egyetlen kósza pillanatig sem bukkant fel, ami azért beszédes és egyúttal szomorú, mert messze ez volt a sorozat eddigi legjobb része. 

Hirdetés

Nem kellett tehát a The Mandalorian harmadik évadáig várnunk arra, hogy kiderüljön, mi történt Din Djarinnal a második szezon évadzárója után. Mando még mindig magánál tartja a Sötétkardot, vagyis a Darksabert, és megkereste régi klánját - tudjátok, azokat a mandaloriakat, akik semmilyen körülmény között sem hajlandók levenni sisakjukat. 

Nyilván felesleges lenne töviről-hegyére a teljes epizódot elmesélni, de fontos kiemelni, hogy nem csak Mando tért vissza, hanem egy legendás vadászgép és egy végtelenül cuki droid is. Hősünk ugyanis régi űrhajója, a Razor Crest helyett egy N-1-es vadászgépet kalapált össze némi segítséggel a Tatuinon. Igen, pontosan ezek azok a vadászok, melyek közül egyet a kis Anakin Skywalker is használt a Baljós árnyak fináléjában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A harmadik visszatérőnk pedig egy videojátékos utalás is egyben, ugyanis a Tatuinon láthattunk egy BD-1 droidot. Pont olyat, mint ami Cal Kestis társa volt a Star Wars Jedi: Fallen Order videojátékban. A The Book of Boba Fett sorozatból egyébként már csak 2 rész van hátra, kíváncsian várjuk, mit tartogatnak az alkotók a fináléra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)