Hirdetés

Norman Reedus szívesen vállalná a Szellemlovas vagy az Ezüst Utazó szerepét

|

Úgy tűnik, hogy a The Walking Dead sztárja örömmel részt venne egy szuperhősös filmben.

Hirdetés

Az AMC-n futó zombis sorozat miatt gyorsan sokak kedvencévé vált Norman Reedus, aki Daryl Dixont alakítja a poszt-apokaliptikus kalandban. Most pedig megtudtuk azt is, milyen karakterek bőrébe bújna még szívesen a színész.

Hirdetés

A Walker Stalker Con során megkérdezték Norman Reedust, hogy melyik Marvel-szerepet vállalná el szívesen, mire a színész azt felelte, hogy a Szellemlovas és az Ezüst Utazó is jó móka lenne. A beszélgetésben részt vett még Jeffrey Dean Morgan is, aki hozzátette, hogy szerinte is elég király az Ezüst Utazó.

Egyébként nem áll távol a motorozás Reedustól (a Szellemlovas is motoron közlekedik ugyebár), hiszen a The Walking Deadben is gyakran pattan kétkerekűjére, ráadásul saját motoros műsora is van az AMC-n, így pedig valószínűleg simán el tudná játszani Johnny Blaze szerepét is.

Ti el tudjátok képzelni a színészt valamelyik szerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)